Zo onthoud je de basisinformatie van taal voor altijd

Moeite met leren en onthouden van taal?

Heb je moeite met leren en onthouden van taal, zoals het alfabet, nieuwe woorden of fout opgeslagen woorden? Heb je al van alles geprobeerd om de basisinformatie van taal te onthouden, maar blijft het lastig?

Het is jammer als het steeds maar niet lukt. Want je weet dat je het wel wilt en kunt leren. Helaas kost hulp vaak veel tijd en geld, maar levert te weinig op. Je wilt betere cijfers, maar liever niet uren kwijt zijn aan bijles. Daarom is het belangrijk dat je niet alleen weet WAT je moet onthouden, maar dat je snapt HOE je de basisinformatie van taal onthoudt en terugvindt.

“Zonder Matrixmethode had ik mijn examen niet gehaald”

Ik heb ongeveer 20 schrijflessen gehad. Die hebben niet geholpen. Met de Matrixmethode van 30 minuten wel. Ik zit nu in het examenjaar vmbo TL en anders had ik dit niet gehaald.

Sara van Ginkel, Leerling vmbo TL, 13 jaar

Online moeite met taal leren en onthouden oplossen met de MatriXmethode

Taal moeiteloos onthouden en terugvinden met de MatriXmethode

Gelukkig kun je zelf de problemen met taal oplossen op je eigen manier. Gewoon online, zonder dat je de deur uit hoeft. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® weet je precies hoe je informatie van taal verwerkt, opslaat, onthoudt en terugvindt. Zodat moeite met leren en onthouden van taal voor altijd verleden tijd is. Vaak is het volgen van de instructievideo’s van 30 minuten al voldoende.

4 stappen om taal te leren en te onthouden

Het mooie is: na het volgen van de instructies in de video onthoud je de basisinformatie van taal voor altijd. Je hoeft geen uren bijles te volgen, ezelsbruggetjes te bedenken of anderen om hulp te vragen. Gewoon achter je pc, tablet of telefoon.

Zie je de glimlach al op je gezicht en hoe trots je ouders en de juf of meester op je is?

Logisch

Het leren en onthouden van taal op de eigen manier

Bewezen

Al sinds 1991 worden taalproblemen met blijvend succes opgelost

Snel

Je onthoudt de basisinformatie van taal binnen 30 minuten

Effectief

Slechts één keer onthouden is voldoende om het blijvend te begrijpen

250 beoordeling MatriXmethode

Moeite met leren en onthouden van taal oplossen

Online instructievideo's om het Nederlandse alfabet en taal te begrijpen

Bekijk de online instructie video’s in je eigen tijd, zonder hulp van je ouders, juf of meester. Je onthoudt de noodzakelijke basisinformatie van taal op je eigen manier:

  1. Alfabet
  2. Foute woorden vervangen
  3. Nieuwe woorden onthouden

Lezen en schrijven gaat gegarandeerd makkelijker en foutloos. Het geheim: je weet HOE je de basisinformatie van taal voor altijd goed verwerkt, opslaat, onthoudt en terugvindt op je eigen manier.