Organisatie

Stress oplossen of voorkomen en minder ziekteverzuim

Gun jij je medewerker of jezelf minder stress of overbelasting, maar meer zelfvertrouwen? Lijkt stress oplossen een grote kostenpost en een lang traject? Terwijl het werk en problemen zich opstapelen en een burn-out of meer ziekteverzuim het gevolg is?

Als stress of een vol hoofd niet op tijd wordt oplost of voorkomen, ontstaan er op korte termijn meer problemen. Angst, een negatief zelfbeeld of minder zelfvertrouwen. Een thuiszittende werknemer kost snel 250 tot 500 euro per dag en veel tijd. Terwijl anderen worden opgezadeld met nog meer werk. Met alle gevolgen van dien voor de werknemer én de organisatie.

“Ik gebruik het (bijna) dagelijks”

Wat een mooie, krachtige en praktische tool is de MatrixMethode toch!! Ik gebruik het (bijna) dagelijks in de begeleiding van mijn coachees in het vergroten van hun eigen vitaliteit. Ik leer mijn coachees met deze methode hoe ze hun eigen hoofd kunnen ‘opruimen’, zodat ze ZELF permanent ruimte en overzicht in hun eigen hoofd kunnen realiseren!  

Daarnaast zet ik de methode in om mensen definitief te ‘ontdoen’ van angsten, psychosomatische klachten en belemmerende emoties. Dit wordt beide als super waardevol ervaren. 

Patricia de Regt, Vitaliteitscoach

Stress oplossen door Patricia de Legt met het MatriXleerplein en de MatriXmethode

“Veel kan opgelost en opgeruimd worden i.p.v. veel bezoekjes aan een psycholoog”

De Matrix methode van Ingrid Stoop heeft op mij diepe indruk gemaakt. Ik heb haar mensen zien behandelen met een zware burn-out die dmv van haar Matrix methode weer rust hebben gekregen in hun hoofd.

Hoofd opruimen, nare ervaringen en gedachtes omzetten in het hoofd. In heel korte tijd kan er door het toepassen van de Matrix methode heel veel veranderen. Vaak kan er ipv veel bezoekjes aan een psycholoog in een uur tijd heel veel opgelost en opgeruimd worden.

Conny Theunissen, bedenker en oprichter van Beauty Pillow

Foto Conny Theunissen die blij is met een opgeruimd hoofd door de MatriXmethode

Minder ziekteverzuim en stress oplossen door rust in het hoofd

Krijg alle handvaten in de online training om het hoofd op te ruimen. Zowel bij jezelf als bij de medewerker. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® heb je een bewezen tool in handen die duizenden anderen dagelijks toepassen. Gewoon online, zonder dat je de deur uit hoeft.

Stress oplossen

Met een opgeruimd hoofd is er weer energie, meer zelfvertrouwen en structuur. Je ontdekt precies hoe je medewerker en jezelf op een effectieve manier meer overzicht in het hoofd krijgt. Daardoor verlaagt gegarandeerd het ziekteverzuim en verbeteren de bedrijfsresultaten al op korte termijn. Stress oplossen vanuit je luie stoel: lijkt het te mooi om waar te zijn?

Makkelijk

Direct na het volgen van de video’s heb je alle tools voor meer rust en overzicht in het hoofd

Bewezen

Al sinds 1991 hebben werknemers met blijvend succes meer rust in het hoofd

Snel

Al binnen 30 minuten krijg je meer rust en overzicht in het hoofd na het toepassen

Effectief

Je krijgt nieuwe kennis en tools voor meer rust in het hoofd, zowel voor jou als voor je medewerker

Kieskeurig

Geschikt voor professionals met een hbo werk- en denkniveau

Beoordeling MatriXmethode leren klokkijken, taal onthouden en beter leren rekenen
Online training Hoofd Opruimen MatriXleerplein

Pakket Hoofd Opruimen – 6 modules:

  1. Hoe ontstaan volle hoofden?
  2. Hoe werkt je hoofd?
  3. Hoe werkt je hoofd nog beter?
  4. Overzicht door clusteren
  5. Je hoofd opruimen
  6. Een opgeruimd hoofd voor iedereen

Een opgeruimd hoofd levert jou als bijvoorbeeld manager, bedrijfsarts of coach en de medewerker veel rust en focus op. De prestaties krijgen een boost, zodat al op korte termijn er meer gedaan kan worden in minder tijd. En dat merk je gegarandeerd aan de positievere bedrijfsresultaten.

Stress oplossen en het ziekteverzuim meteen verlagen?

Download gratis, als je dat nog niet hebt gedaan, het digiboek voor ‘Organisaties’.
Boordevol nieuwe inzichten en tips om belemmeringen van de medewerker, binnen enkele minuten, op te laten lossen.

Digiboek Organisaties

‘Mentale dokter’ en initiator Ingrid Stoop:

“Al jaren schreeuw ik van alle daken dat met een opgeruimd hoofd veel problemen opgelost en voorkomen worden. Het is vreemd dat veel mensen dit nog niet toepassen. Eigenlijk zal het een verplicht vak op school of team-activiteit moeten zijn. Want toen ik in 1991 ontdekte hoe het hoofd werkt (dat is bij iedereen anders), zie ik zoveel resultaat in zo weinig tijd. Stress oplossen hoeft niet lang te duren of veel geld te kosten. Iedereen kan het zelf op de eigen manier.

En dat gun ik iedereen. In elke organisatie, groot of klein, lopen mensen met volle hoofden. Die soms zelfs een burn-out krijgen. Als ik dat hoor, raakt me dat. Want ik gun dat iedereen op de eigen manier hun eigen gedoe oplost. En onze onderzoeken en mijn dagelijkse ervaringen laten zien dat het werkt.”

Ingrid Stoop, ontdekker MatriXmethode

Rust in het hoofd krijgen vanuit de luie stoel: