Hoofd Opruimen voor de organisatie

Werkstress voorkomen of oplossen en het ziekteverzuim verminderen

Gun jij je medewerker of jezelf minder stress of overbelasting en meer zelfvertrouwen? Stapelt het werk en het aantal problemen zich steeds maar op? En wil je voorkomen dat een burn-out onvermijdelijk is?

Als stress of een vol hoofd niet op tijd wordt oplost of voorkomen, ontstaan er op korte termijn meer problemen. Angst, een negatief zelfbeeld of minder zelfvertrouwen. Een thuiszittende werknemer kost snel 250 tot 500 euro per dag en veel tijd. Terwijl anderen worden opgezadeld met nog meer werk. Met alle gevolgen van dien voor de werknemer én de organisatie.

“Wat een bijzondere methode. Want iedereen is uniek”

Wauuww! Wat een bijzondere methode. De jeugd heeft de toekomst en wat kan de MatriXmethode daar een krachtige bijdrage aan leveren. Ik hoop veel kinderen én hun omgeving te mogen gaan helpen middels de MatriXmethode. Eigen probleem, eigen oplossing. Iedereen heeft immers een eigen, unieke beleving van alles wat er om hen heen gebeurd. Geen labels, stickertjes, hokjes! Geen protocollen. Regie, ieder voor zich! Iedereen is uniek.

Judith Stienen – van Asten, Woonbegeleider bij Centraal Orgaan

Judith Stienen matrixmethode recensie

“Veel kan opgelost en opgeruimd worden i.p.v. veel bezoekjes aan een psycholoog”

De Matrix methode van Ingrid Stoop heeft op mij diepe indruk gemaakt. Ik heb haar mensen zien behandelen met een zware burn-out die dmv van haar Matrix methode weer rust hebben gekregen in hun hoofd.

Hoofd opruimen, nare ervaringen en gedachtes omzetten in het hoofd. In heel korte tijd kan er door het toepassen van de Matrix methode heel veel veranderen. Vaak kan er ipv veel bezoekjes aan een psycholoog in een uur tijd heel veel opgelost en opgeruimd worden.

Conny Theunissen, bedenker en oprichter van Beauty Pillow

Conny Theunissen Conny Theunissen Bedenker, oprichter van Beauty Pillow. Het satijnen kussensloop voor glanzend haar en een stralende huid

Minder ziekteverzuim en stress door rust in het hoofd

Krijg alle handvaten om via de online training het hoofd op te ruimen. Zowel bij jezelf als bij de medewerker. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® heb je een bewezen tool in handen die duizenden anderen dagelijks toepassen. Gewoon online, zonder dat je de deur uit hoeft.

Met een opgeruimd hoofd heb je weer energie, meer zelfvertrouwen en structuur in je leven. Je weet precies hoe je medewerker en jezelf op een effectieve manier meer overzicht in het hoofd krijgt. Daardoor verlaagt gegarandeerd het ziekteverzuim en verbeteren de bedrijfsresultaten al op korte termijn.

Snel

Direct na het volgen van de video’s heb je alle tools voor meer rust en overzicht in het hoofd

Bewezen

Hoofd Opruimen is al vanaf 1991 door duizenden professionals succesvol toegepast

Krachtig en eenvoudig

Werkstress voorkomen door een opgeruimd hoofd kan elke medewerker op de eigen manier

Onafhankelijk

Leeftijd- en IQ-onafhankelijk: iedere werknemer en manager kan het

Hoogwaardig

Geschikt voor professionals met een hbo werk- en denkniveau

Beoordeling MatriXmethode leren klokkijken, taal onthouden en beter leren rekenen
Stress oplossen

Online training Hoofd Opruimen voor de organisatie

Deze bestaat uit de volgende lessen:

  1. Hoe ontstaan volle hoofden?
  2. Hoe werkt je hoofd?
  3. Hoe werkt je hoofd nog beter?
  4. Overzicht door clusteren
  5. Je hoofd opruimen
  6. Een opgeruimd hoofd voor iedereen

Weten hoe je je hoofd zelf kan inrichten is de eerste stap voor meer concentratie, zelfvertrouwen en tijdsbesparing. Na deze online training weet je precies hoe je je eigen hoofd kan organiseren en hoe je medewerker succesvol kunt helpen. Al direct tijdens en na het toepassen van de nieuwe kennis merk je meer rust, overzicht en focus in je hoofd.

Werkstress voorkomen of oplossen voor beter bedrijfsresultaten? 

Download gratis, als je dat nog niet hebt gedaan, het digiboek voor ‘Organisaties’.

In dit digitale boek vind je meer informatie over Hoofd Opruimen en de effectieve aanpak bij emotionele problemen, trauma’s, volle hoofden, angsten  etc. Vol met ervaringen en succesverhalen van werkgevers én werknemers.

Werknemer met stress oplossen gratis digiboek voor Organisaties

Ga voor rust in het hoofd en in de organisatie: